A ProTV foci-pofátlansága

Jellemzően, Kárpátokon túli román mentalitás, amit a foci-EB közvetítési jogait megvásárló ProTV művel a focirajongókkal. Nemzetiségtől függetlenül. Elnyerte a jogokat, de naponta csupán egyetlen mérkőzést közvetít, az estit. Pedig a selejtezőkön minden meccs más időben kezdődik. A ProTV azonban nem akarja délután 15.00 órától lekötni csak focira a műsoridejét. Majd ha netalán a románok gurigáznak. Nyilván, mert vannak más reklámkötelezettségei is. Az esti találkozóból pedig bőven kiszedi a befektetést.
Focidrukkerek? Kapják be nekik!
Jogos kérdés, hogy akkor mi a francnak pályáztak?
Mert ezt kívánták az érdekek. Normális helyzetben az állami köztévé kellett volna megvásárolja a jogot, s akkor láthatnánk a meccseket. A magyar M4 sportcsatorna minden meccset közvetít, de a szolgáltató – esetemben a Digi – letiltja. Az RCS&RDS pedig letiltja, hogy legalább interneten, az M4 oldalán kísérhessük figyelemmel a találkozókat.
Azt én értem és tudom, hogy a ProTV a reklámtorta miatt nem enged be mást a piacra. De akkor közvetítse az összeset. Vagy, nyitassa meg az M4-et azokra a mérkőzésekre, amelyeket ő nem közvetít. Így logikus.
Látott már valaki román tiltakozást ez ügyben? Netalán tüntetést a ProTV székháza előtt?
Tudják miért?
Beeeeeeeeeee.

Irházi János

Kategória: Szóvágó

admin

7 Responses to “A ProTV foci-pofátlansága”

  • janoskam, mit csodalkozol ezen.? Megszokhattad volna…

  • én says:

    Nem árt tisztában lenni a dolgokkal, mielőtt az ember felháborodott hangnemben fejezi ki a nemtetszését:
    1. a Pro tv a telecomtól vette meg a RÉSZLEGES közvetítési jogokat, amelyek napi 1 meccsre szólnak a csoportmérkőzések alatt, utána mindre. A dolcesport minden meccset mutat, nyilván nem akarták kiadn a kezükből az exkluzivitás jogát teljesen.
    2. az állami köztévének most nyilván nincs erre (sem) pénze (tessék számonkérni a vezetőségtől ill. a politikusoktól skik oda rakták őket)
    3.Az Rds köteles letiltani az m4 közvetítését, és az online streamet is, különben keményen megbüntetnék őket, mivel az MTVA csak magyarországra vonatkozó jogokat vásárolt. Különben a Telecom jogosan lenne felháborodva.

  • Tapasztó Ernő says:

    1. lépés: nyissuk meg a http://www.hola.org weboldalt, majd válasszuk ki a böngészőnket és adjuk hozzá
    2. lépés: várjuk meg míg feltelepül
    3. lépés: nyissuk meg a http://www.mediaklikk.hu/m4-elo/ linket majd menjünk rá a jobb felső sarokban lévő ikonra és válasszuk ki Magyarországot
    4. lépés: várjuk meg míg betölti az oldalt és keressük meg újra az M4 élő adását
    5. lépés: élvezzük a korlátok nélküli közvetítést

  • Viszhanyo Endre says:

    Udvozlom, a Pro-Tv-nek joga lenne minden merkozesre?

  • Jakus Margit says:

    Mi ma neztuk a delutani merkozeseket is a : http://nonstoptv.blog.hu

    /2015/07/25/m4_sport_tv

  • ysty says:

    Romaniaban a Dolce sport adja az osszes mecset. Ok vettek meg a kozvetitoi jogot a Telekom-hoz tartoznak. Ugyanigy volt a helyzet Champions league-l is.
    Sajnos!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoriák