Idén is lesz AMISZ-Mikulás

Idén is lesz AMISZ-Mikulás

Az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet Mikulása idén sem feledkezik meg a legkisebbekről, hiszen közös szervezésben az RMDSZ Arad Megyei Szervezetével és az Aradi Kamaraszínházzal sok jó programot hozunk nektek.

Az idei ünnep alkalmával, a különleges járványhelyzetre való tekintettel kicsit más lesz az ünneplés mint eddig. Ez alkalommal az AMISZ-Mikulás krampuszai minden aradi magyar óvodás és elemi osztályos kisdiák számára ajándékcsomagot fognak eljuttatni az oktatási intézményekbe.

A kedves szülők december 3-4. között vehetik majd át a csomagokat a csemetéik pedagógusaitól a tanintézményekben.

A hagyományos Mikulás-napi bábelőadás sem marad el, sőt, idén két előadás is lesz. Az egyik az december 5-én, szombaton 13.00 órától tekinthető meg élőben az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének (https://www.facebook.com/rmdszarad) és az Aradi Kamaraszínháznak (https://www.facebook.com/Aradi.Kamaraszinhaz) Facebook oldalán. Kispipi és Kisréce című bábelőadást a nagyváradi Szigligeti Színház Lilliput Társulatának előadásában láthatjátok.

A másik bábelőadás december 6-án, vasárnap 13.00 órától lesz élőben az AMISZ Facebook oldalán (https://www.facebook.com/amiszonline). Az előadás címe Bálna Béla tengeri története, amelyet a Sepsiszentgyörgyi Cimborák bábszínház fog előadni nektek.

Emellett több meglepetéssel is készülünk, ezért mindenkit arra kérünk, hogy a napokban kövessétek figyelemmel az Aradi Magyar Ifjúsági Szervezet Facebook oldalát.

Természetesen az AMISZ Mikulás a nagyobbakra is gondolt, akik idén egy online bulit kapnak majd ajándékba. DJ Dukával, december 4-én, pénteken 21 órától, az AMISZ Facebook oldalán.

Bálna Béla tengeri története

(AMISZ-közlemény. Vezető fotó: Kispipi és Kisréce)

Categories: Életstílus, Főoldal-5