Szombaton fergeteges magyar vígjáték az Arta moziban

Szombaton fergeteges magyar vígjáték az Arta moziban

Szombaton, június 20-án 21.30-tól vetítik az Arta Filmszínház kerthelyiségében a Drakulics elvtárs (2019) című magyar vígjátékot, amelyet Bodzsár Tamás rendezett.

” 70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után.
A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak” – olvasható a filmrő a port.hu oldalon.

Pénteken 21.30-tól Pedro Almodóvar Fájdalom és dicsőség (2019) című spanyol filmdrámája kerül vetítésre.

A nézőtéren csak 60 hely van, foglalás a 0257/280526-os telefonszámon (szerdán, csütörtökön 8.00 – 17.00, pénteken 8.00 – 14.00 óra között) vagy a cinemaartaarad@gmail.com levélcímen.

Categories: Életstílus, Slider