Tévétlenítés Pécskán

Tévétlenítés Pécskán

Sikeres volt az idei őszi elektromos hulladékgyűjtés Pécskán és a hozzá tartozó falvakban, az eddigi kiadásokhoz képest többen vettek részt, akik rekordmennyiségű, kilenc tonnányi háztartási gépet adtak le.
A legtöbben a régi tévékészüléküktől szabadultak meg, több mint 180 darabot vettek át a polgármesteri hivatal és a RoRec – Román Újrahasznosító Egyesület alkalmazottai.
Első alkalommal egy szederháti lakost is kisorsolt egy kislány a hétfőn délelőtt, majdnem húsz személy részvetelével megtartott sorsoláson.
A felajánlott díjakat a következők nyerték meg: Bartok Tiberiu (Pécska, 104-es utca), Barta Rozália (Pécska, 410-es utca) és Ţurcaş Cristina (Pécska, 219-es utca) – egy-egy mixert, Tóth Piroska (Tornya), Hegyes Erzsébet (Szederhát) és Virág Rozália (Pécska, 113-es utca) – blendert, Roman Livius (Pécska, 2-es utca), Suciu Valentin (Pécska, 333-es utca), Luţai Gheorghe (Pécska, 1-es utca) – vasalót, Süli Gyula (Pécska, 314-es utca), Héjja Ferenc (Pécska, 2-es utca), Mateş Florin (Pécska, 206-os utca) – fúrógépet, illetve Buibaş Angelica Rodica (Pécska, 219-es utca) egy porszívót.

Szöveg, fotó:

Sinka Pál

(A felvételen a ma délelőtti sorsolás)

Categories: Aktuális, Slider