Búzavirág Karácsonyváró Pécskán

Búzavirág Karácsonyváró Pécskán

Szombaton, december 20-án, immár második alkalommal kerül megszervezésre a pécskai Búzavirág Egyesület valamint a pécskai RMDSZ Nőszervezetének segédletével, a Búzavirág Karácsonyváró Családi délutánja, illetve estje, az Ipartestületet székházában, 17 órai kezdettel.
A táncosgyermekekkel megpróbáljuk feleleveníteni magyar karácsonyi népszokásokat, a mendikálást, kántálást, bölcsőcskét, betlehemezést és regölést de nem maradhat ki a szent István és János napi köszöntés valamint az újesztendő reményteli köszöntése sem.
A gyermekek nagy várakozással telve készülnek a délutánra, hiszen sort kerítünk egymás megajándékozására, valamint a Búzavirág egyesület részéről meglepetés várja majd a fa alatt a kis és nagy táncosokat.
A szülők, akik természetesen hivatalosak és részesei a rendezvénynek szendviccsel és süteménnyel járulnak hozzá az est családiassá tételéhez.
A pécskai Búzavirág Egyesület valamint a Búzavirág Néptáncegyüttes nevében szeretne ezúton is mindenkinek szeretetben gazdag, Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Békés Boldog Újesztendőt kívánni az egyesület elnöke és művészeti vezetője, Engi Márta Ildikó.

Categories: Életstílus, Főoldal-5