Felszabadult az Aradi Kamaraszínház!

Felszabadult az Aradi Kamaraszínház!

Örömmel tájékoztatjuk kedves Nézőinket, hogy a járványügyi korlátozások megszűnésével az oltási igazolvány felmutatása már nem kötelező a színházban, megszorítások nélkül, szabadon lehet belépni a színházba, mint ahogy megszűnik a kötelező maszkviselés is. Újra a megszokott közelségben, nézőterünk teljes kapacitásával játsszuk előadásainkat.

Márciusi programunk:

Március 13-án, vasárnap 19 órakor az Aradi Kamaraszínház, a Békéscsabai Jókai Színház és a budapesti Másik Produkció közös előadását tekinthetik meg a nézők az aradi Bábszínház termében. A.P.Csehov és Kiss Csaba De mi lett a nővel? című darabját Tapasztó Ernő rendezte.

A jazz, blues és rock szerelmeseit várja az Aradi Kamaraszínház március 18-án, pénteken, 19 órakor az aradi nagyszínházban. A legendás A.G. Weinberger, a hazai „Mr. Blues” magyarországi barátaival érkezik Aradra. Fellép a Djabe együttes, a magyar jazz-world-fusion műfaj elsőszámú képviselője és a debreceni Android pop-rock zenekar.

Március 27-én, vasárnap 18 órakor az aradi Bábszínház termében A legjobb dolgokon bőgni kell című magyar vígjátékot nézhetik meg a nézők. A filmvetítést követő közönségtalálkozón a film rendezője, az aradi születésű Cristina Groşan válaszol a nézők kérdéseire.

Jegyek kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden és csütörtökön 9-13 és 16-18 óra között, szerdán és pénteken 10-16 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 16-18 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Szeretettel várunk mindenkit előadásainkra!

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider