Új pályázati kiírások a Communitasnál

Új pályázati kiírások a Communitasnál

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség újabb pályázatokat hirdet, a pályázatok lebonyolításával a Communitas Alapítványt bízta meg.

A tavaszi pályázati kiírásokon a Communitas Alapítvány kilenc szaktestületéhez közel 2000 pályázat érkezett be, amelyből 1332 pályázat részesült pozitív elbírálásban, így a beérkezett pályázatok 67%-a kapott támogatást. A legtöbb pályázat kulturális közösségépítő, valamint ifjúsági programokra érkezett be.

Idén ősszel újabb pályázatokat hirdetünk három szaktestületnél: a Művelődésnél, az Ifjúságinál és az Utazástámogatásnál.

A kiírásokon művelődési és ifjúsági programokra, rendezvényekre, közösségépítő tevékenységekre, valamint oktatók, kutatók számára tudományos tanácskozásokon való részvételre lehet pályázni.

Az Utazástámogatás Szaktestületnél augusztus 23-tól kezdődően, míg a Művelődés- és Ifjúsági Szaktestületeknél augusztus 25-től kezdődően lehet pályázni. Az Utazástámogatás Szaktestülethez beküldött pályázatok határideje 2021. szeptember 6.

Az őszi kiírásokon csak online lehet pályázni a www.communitas.ro oldalon elérhető pályázati felületen. A pályázati feltételek itt olvashatóak. A tevékenységek és kiutazások tervezésekor, valamint azok megvalósulásakor, kérjük, vegyék figyelembe a hatályban lévő járványügyi szabályozásokat.

A pályázati kiírásokkal kapcsolatban további információk igényelhetőek a 0264 594 570-ás, 0723-250 324-es, 0736-444 437-es telefonszámokon, valamint a communitas@rmdsz.ro e-mail címen.

(Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Főoldal-5