Évadzáró vígjáték az Aradi Kamaraszínháznál

Évadzáró vígjáték az Aradi Kamaraszínháznál

2019. december 10-én 19 órakor és december 11-én 17 órakor az Aradi Kamaraszínház 2019-es évadának utolsó előadását láthatják a nézők, a Tatabányai Jászai Mari Színház Anconai szerelmesek című zenés vígjátékát, Megyeri Zoltán rendezésében.
Az Anconai szerelmesek a bemutatása óta eltelt húsz évben a legtöbbet és legtöbbféleképp játszott vígjátéka a magyar színpadoknak. Az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi a hagyományos magyar humorral és a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel.
Ancona egy kikötőváros az olasz csizma vádliján. Itt játszódik ez a vérbő, mediterrán komédia, mely a legnagyobb vígjátékszerzők cselekményszövését idézi. Egymásra találnak elveszettnek hitt szerelmesek, rég látott testvérek, apa és lánya… Mindez remek humorral, szellemes párbeszédekkel.
És a hab a tortán: örökzöld olasz slágerek! Olyan dalok csendülnek fel, mint a „Ciao, Ciao Bambina”, „Volare”, „L’Italiano”, „Quando, quando”, „Una lacrima sul viso”, „Felicita”…
A december 10-i előadásra az esti bérletek érvényesek. A december 11-i előadásra a délutáni bérletek és a diákbérletek érvényesek. Jegyek a nagyszínház pénztárában és online: www.biletmaster.ro

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider