Amikor az erkélyről rendőregyenruhák hullanak

Amikor az erkélyről rendőregyenruhák hullanak

Az Arad Megyei Rendőrség (IPJ) még keresi az elfogadható magyarázatot arra, miként kerültek rendőregyenruhák egy vasútállomás környéki lakótömb udvarára. A környék lakói az Agerpresnek azt nyilatkozták, hogy egy pár napja hajléktalanokat láttak flangálni egyenruhákban. “Leselejtezett ruhadarabról van szó, vélhetően a környék egyik erkélyéről estek le” – nyilatkozta a hírügynökségnek Adina Aconstantinesei, az IPJ sajtószóvivője. Szerinte az ügy mögött nincs törvénytelenség, az egyik lakó pedig egy zubbonyt hozott be a rendőrségre, így szereztek tudomást a nem hétköznapi problémáról.
A szóvivő aztán ellentmondott saját magának, amikor kifejtette, hogy a rendőrség az ügyben nyomozást indított. Mert amennyiben az erkélyről lepotyogó egyenruhák esetében szó sincs törvénytelenségről, akkor miért nyomoznak, hogy kinek a tulajdonában voltak az egyenruhák?
A vállapon lévő négy csík azt jelenti, az egyenruhát rendőrségi főfelügyelő viselte, a lakcímeik alapján pedig percek alatt kideríthető a tulajdonos, fölösleges “nyomozni”.

Fotók: Facebook

Categories: Aktuális, Slider