Nótaest Aradon

Nótaest Aradon

Szeretettel meghívjuk a nótás kedvű aradiakat a 2018. április 19-én, csütörtökön 18.00 órakor kezdődő két zenés magyar nótaestre.
Az egyikre a Red House étteremben (az Aurel Vlaicu Egyetem Ursului utcai étterme) kerül sor, a rendezvény házigazdái Arad Vlaicu és Gáj kerületeinek RMDSZ szervezetei. Ide várjuk Vlaicu, Séga, Kakasváros, Gáj, Buzsák és Mikelaka kerületekből a kedves vendégeket. Kísér a METEOR zenekar. Érdeklődni és jelentkezni a 0721-706-994-es telefonszámon, Erdélyi Istvánnál lehet.
A második a Jelen Ház nagytermében (Mihai Eminescu utca 55.-57. szám) lesz, házigazda az RMDSZ belvárosi szervezete. Ide várjuk az Újarad, Belváros, Pernyáva, Mosóczi-telep, Tisztviselő-telep és Marospart kerületekből a kedves vendégeket. Kísér a temesvári 4+2 Aszinkron zenekar. Az érdeklődők és jelentkezők Szabó Mihályt keressék a 0745-309-424-es telefonszámon.
A két nótaest ugyanazon a napon, ugyanabban az időben lesz. A részvétel ingyenes, szeretettel várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését.

(Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Főoldal-5