Kezdődik a bérletárúsítás az Aradi Kamaraszínház 2018-as évadára

Kezdődik a bérletárúsítás az Aradi Kamaraszínház 2018-as évadára

Az Aradi Kamaraszínház 2018-as kínálatában helyet kap klasszikus vígjáték, dráma, stand-up, zenés produkciók és a különleges színházi csemegére kiéhezett nézőnek járó monodráma is.
Az idei évben bérleteket csak a nagyszínházi produkciókra lehet váltani, amelyeket változatlanul kétszer játszanak, egy esti és egy délutáni előadás keretében. A kamara előadások csak egyszer kerülnek bemutatásra, ezekre az előadásokra jegyet lehet vásárolni a nagyszínház pénztárában.
Bérletárusítás: március 5. és 17. között az Aradi Kamaraszínház székhelyén, a Bábszínház épületében. Március 15-én szünetel a bérletárusítás. Nyitva tartás: hétköznap 12 – 14 és 17 – 19, szombaton 10 – 13 óra között, vasárnap zárva. A régi bérletesek március 5. és 10. között visszavásárolhatják régi helyeiket.

Az esti nagyszínházi bérlet ára 120 lej, a délutáni nagyszínházi bérlet 90 lejbe kerül. A diákbérlet ára 40 lej. A bérletek esetében a délutániak kedvezményesek, egyéb engedményt nem lehet igénybe venni.
Az évad első előadása március 21-én A hullaégető, Gálvölgyi János főszereplésével, a Vaskakas Bábszínház és az Orlai Produkciós Iroda bemutatója. Az idei év kiemelt meghívott színháza a Tatabányai Jászai Mari Színház, két előadásuk szerepel az Aradi Kamaraszínház évadában, Molnár Ferenc klasszikusa, a Játék a kastélyban és a Csoportterápia című zenés vígjáték. Az idei szabadtéri előadás a legendás Illés együttes emlékkoncertje népszerű fiatal művészek előadásában Tied a világ! címen. Keresztes Tamás előadásában, Bodó Viktor rendezésében az Egy őrült naplója című, többszörösen díjnyertes monodráma lesz látható. Idén Aradon: A Fábry, Fábry Sándor önálló estje. A Gyulai Várszínház, az Aradi Kamaraszínház és az aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház közös produkciója a Rosencrantz és Guildenstern halott című abszurd komédia is helyet kapott a repertoárban.
További információt a 0721 26 58 27-es telefonszámon, illetve levélben az akamara.ro@gmail.com e-mail címen kérhetnek.
Az Aradi Kamaraszínház 2018-as évadát az Aradi Városi Tanács, az Aradi Polgármesteri Hivatal, a Bethlen Gábor Alap, valamint az RMDSZ Arad Megyei Szervezete támogatta.

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider