A Christian Tour is visszatér törökországi charter-járataival

A Christian Tour is visszatér törökországi charter-járataival

Miután a Prestige Tours már megerősítette, hogy 2018-ban is indít Aradról a törökországi Antalyába charter-járatokat, ma a Chrtistian Tour jelentette be a megyei tanácsnál szervezett sajtótájékoztatóján, hogy visszatérnek Aradra. Ennek egyetlen oka, hogy a járataik telítettsége meghaladta a 90 százalékot, összesen 2600 utast szállítottak nyaralni a Corendon gépeivel.
Doina Grigoraş ügyvezető igazgató elmondta, 2018-ban a járataik június 5-szeptember 18. között repülnek Antalyába, a tervük 2835 utas, vagyis teltházak a gép fedélzeten.
Szállító partnernek a Corendont és a BlueAirt kérték fel, de egylőre csak ez utóbbi válaszolt, így elképzelhető, hogy jövőre a román magán légitársaság Boeing gépei viszik-hozzák a turistákat. Terveik között szerepel, hogy 2019-től valamelyik görögországi üdőlőbe is indítanak chartert Aradról, a tárgyalások még folynak, mert előbb le kell kötni a szálláshelyeket. Ami gond, mert Görögország már idén is megtelt, nem véletlen, hogy emelték a szobaárakat.
A mai tájékoztatón jelen volt Claudia Boghicevici megyei alelnök és Mircea Grec, a reptér ideiglenes vezetője. Az alelnök elmondta, hogy a Chritian Tour várhatóan aradi programcsomagokat is bevesz a kínálatába a belföldi turisták számára.

Fotó:Doina Grigoraş, Claudia Boghicevici, Mircea Grec

Categories: Aktuális, Slider