Pihenés, bulizás Arad mellett: rendezvényterasszal, kemencével

Pihenés, bulizás Arad mellett: rendezvényterasszal, kemencével

Elkészült végre a kemence a Peregi Vendégház 50 férőhelyes rendezvényteraszán. Kenyeret már az ősszel sütöttünk benne, most pizzával próbáltuk ki. Három tepsiben készült pizza, kettő paradicsomos, egy tejfölös alappal. Az előfűtött kemencében alig tíz perc alatt elkészült a csemege, amivel 10 ember jól lakhat. A kemencét nemcsak magunknak építettük, várjuk az érdeklődő baráti társaságokat, akik szívesen kipróbálnák. Akit érdekel, nálunk a kenyér dagasztását, kelesztését, sütését is megtanulhatja. A kemencét nagy szakértelemmel a battonyai Karsai Zoltán rakta sógorom, Jakab Vilmos segítségével.
A Peregi Vendégházat egy százéves iskola épületében alakítottuk ki Mezőhegyes külterületén, a 47-es majorban, másnéven Külsőperegen. A vendégház a Mezőhegyes-Battonya főúttól csupán 1,5 kilométerre fekszik, jó minőségű aszfaltúton megközelíthető, Aradtól 36 kilométer.

Az iskola főépületében, illetve a mellette levő “kisházban” hat szobában összesen 32 ágy várja a pihenésre, természetjárásra, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A szálláshely ideális nagycsaládosok és baráti társaságok részére. A főépületben hat zuhanyzó és öt wc áll rendelkezésre. A konyhában mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, edények, bogrács található. A társalgóban egyszerre akár 25 fő ülheti körül az asztalt. A hatalmas (5800 m2) parkosított telken tűzrakóhely várja a főzni vágyókat. Az iskola főépületében, az egyik tanteremben található az iskolatörténeti kiállítás, amely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Az udvaron halastó és hatvan férőhelyes terasz.
Címünk: Mezőhegyes, 47-es major. Információ és foglalás: Jakabné Szántó Ágnes 0036/70 313-9623.
csanadaradtorontal@gmail.com, peregivendeghaz@gmail.com

Szántó Zoltán

Olvass tovább: http://www.csanad.eu/

Categories: Életstílus, Slider