Sistereg az UTA öltözője: Manea megtagadta a mai edzést

Sistereg az UTA öltözője: Manea megtagadta a mai edzést

A bajnokság befejezése és az I. Ligába való feljutási meccsek elbukását követően érezhető volt az UTA háza tájékán, hogy gyökeres változásokra lenne szükség ahhoz, hogy a szurkolókban, játékosokban fenntartsák a harci tüzet. Persze, ami a játékosokat illeti, ehhez elsősorban a pénz hiányzik. A sportarad.ro információi szerint a csapat és a vezetőség között hétfőn este lezajlott dialógus eredménytelen maradt, a klub két és fél hónapi bérrel, a tavaszi meccsprémiumokkal tartozik a játékosoknak. Konkrét kifizetési ígéret pedig nem hangzott el, holott a vezetőség korábban megígérte, a bajnoki évad végén lenullázza a hátralékokat.
Ennek eredményeként Alexandru Manea ma megtagadta az edzést. A csapat hétvégén Suceavára látogat, miközben továbbra is megoldatlan a biztos középhátvéd, egyáltalán, a csapaterősítés. Úgy tudni, további alapjátékosok – Ciprian Rus felmondott ma – keresnek szerződést más kluboknál.
Nem véletlen, hogy Nagy Roland vezetőedző pár napja kibökte: ha beszélne a gondokról, felrobbanna dühében.
Elképzelhető, hogy hamarosan edzőváltásra kerül sor az UTÁ-nál, mert egyre mélyebb a szakadék a vezetés és a csapat között. Nagy bevallotta, a feje fölött rakták össze a nyári felkészülési programot, a csapat 15 órával a bajnoki rajt előtt érkezett vissza Aradra.

(ij)

Fotó: A. Manea – facebook

Categories: Slider, Sport