Anyák Napja Erdőhegyen

Anyák Napja Erdőhegyen

Az Erdőhegyi Általános Iskola vakációból visszatérő óvodásai, a Pillangó és a Katica csoport tagjai, nagyon szép és tartalmas előadást mutattak be, a megjelentek szülők és hozzátartozók örömére. Idén, május 6-án, pénteken került sor óvodánkban az anyáknapi ünnepségre, 11 órai kezdettel. A műsor kezdetén, Sime Judit igazgató köszöntötte a megjelenteket  azon  a verőfényes napon, amikor együtt ünnepelni és örülni gyűlt össze az óvoda közössége.
A legkisebbek, óvónőik, Hent Annamária, Hotăran Zsuzsanna és Molnár Erzsébet segítségével sokat készültek, hogy meglepjék ügyességükkel és tudásukkal a megjelent anyukákat és nagymamákat. A versecskék mosolyt, de néha könnyet is csaltak az édesanyák szemébe. A dalok betöltötték a termet, vígan és lelkesen zengtek. Az ünnepség végén minden gyermek átadta az általa elkészített szívecskét szeretteinek, amelyekbe kicsi kezükkel virágokat ragasztottak. Az előadás összefoglalóját megtekinthetik a Youtube-on, Sime Sorin tanár szerkesztésében.
Köszönjük az óvodásoknak és az óvónőknek a munkát és a gondoskodást, valamint a szülőknek és hozzátartozóknak a megjelenést és az együtt töltött időt!

Sime Judit

Categories: Életstílus, Slider