Szalagvágás az MNKH aradi irodájánál: egymásba szaladt a pártpropaganda

Szalagvágás az MNKH aradi irodájánál: egymásba szaladt a pártpropaganda

Amint azt már tegnap jeleztük, ma délután avatták a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. aradi irodáját, amelyik az „1. December 1918” nevű utcában található, szemben a Continental cukrászdájával. A magyar és román nemzeti színű szalagot Kranowszky Nagy Andrea, az aradi iroda vezetője és Skapinyecz Péter, az MNKH Zrt. Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat kft. igazgatója vágta el.
Enyhén szólva megmosolyogtató jelenettel zárult az avató, mert Pataky Lehel Zsolt a Kossuth Rádió számára kért volna interjút Skapinyecztől, aki viszont megtagadta, mondván, csak romániai média számára nyilatkozat, a magyar médiának majd mások (= rangban fölötte állók), az ezt követő városházi megnyitón. Még szerencse, hogy végül találtak egy megfelelő romániai médiát, és az igazgató elmondhatta, miért fontos az aradi iroda megnyitása.

Az MNKH irodáinak célja, többek között, hogy felkutassa azokat a magyarországi vállalkozásokat, amelyek termékei, szolgáltatásai a nemzetközi piacon versenyképesek lehetnek, de feladatuk a külföldi piaci igények felmérése is.

(irházi)

Categories: Gazdaság, Slider