Hegyi kerékpárverseny Menyházán

Hegyi kerékpárverseny Menyházán

Szombaton, június 28-án maraton és hobbi kategóriában rendezik meg immáron harmadik alkalommal a menyházai terepkerékpáros-versenyt, amelyre a szervezők közel négyszáz bringást várnak. A maratoni szakasz 62 km, a hobbi pedig 32 km, de ahogy ma Főce Imre, az egyik főszervező a megyei tanácsnál tartott tájékoztatón elmondta, a távok teljesíthetőek, nem lesznek megoldhatatlan akadályok.
A megyei tanács támogatásával megszervezendő verseny idén már háromnapos lesz: péntek este a résztvevőknek levetítik a pályáról készült kisfilmet, s lehet kérdezni, szombaton a maratonosok 10.00-kor, a hobbisok 11.00-kor rajtolnak, díjkiosztás este 18.00 órakor, majd zenél a Party Mix és a Quaternion. Vasárnap délelőtt közösen vonják le a következtetéseket.
A nyerteseknek pénzjutalom vagy ajándék jár.
A részvételi díj mindkét kategóriában szimbolikus. Ma elhangzott, minden évben óriási az érdeklődés Magyarországról is – főként Békés és Csongrád megyékből – s ez idén sem lesz másképp, a „szomszédból” legalább 60-70 versenyzőre számítanak.
Jelentkezés online a www.moneasamountainbike.ro weblapon, ahol további részletek, versenyzési feltételek is elolvashatóak.

Categories: Életstílus, Slider