Nagy dübörgés a Kisiratosi Napokon

Nagy dübörgés a Kisiratosi Napokon

– Nagyon sok szeretetet kaptam tőletek ma este. Köszönöm és remélem én is tudtam adni nektek – fogalmazott Péter Szabó Szilvia, az egykori Nox együttes énekesnője a szombat esti kisiratosi koncertjén, amelynek végén a közönséggel együtt énekelte el a „Most múlik pontosan” című közismert dalt.
Sokan voltak kíváncsiak az öt éve feloszlott együttes slágereit, illetve saját szerzeményeket is előadó énekesnőre. A helybeliek mellett Nagyiratosról, Aradról, Pécskáról és Kisperegről is érkeztek és remek hangulatban ért véget a XIV. Kisiratosi Napok első estéje.
A programsorozat délután lovas felvonulással kezdődött, ezt a Kisiratos Kupa kispályás focibajnokság, népviseleti seregszemle, majd az ünnepélye megnyitó és Almási Vince polgármester köszöntője követte.
A szabadtéri színpadon a Crypton Bűvész és a Moustache Band melegítette be a közönséget Péter Szabó Szilvia koncertjére, ezután lőtték fel a tűzíjátékot.
A jó hangulatot bizonyítja, hogy az asztalok csak éjfél után kezdtek megüresedni, a szabadtéri diszkóban viszont akkor indult be igazán a hangulat.
A Kisiratosi Napok vasárnap ünnepi szentmisével, Tájház látogatással és dr. Almási Béla alapító síremlékénének megkoszorúzásával, illetve sportrendezvényekkel folytatódnak.

Sinka Pál

Categories: Életstílus, Slider