Ma Budapesten vendégszerepel a Kamaraszínház

Ma Budapesten vendégszerepel a Kamaraszínház

Öt nap alatt nyolc előadást láthat a közönség a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjén, amelyet május 11. és 15. között rendeznek meg a budapesti Thália Színházban.

A fővárosi teátrum negyedik alkalommal rendezi meg a szemlét, amelynek harmadik napján az Arizona Stúdióban az Aradi Kamaraszínház Sex, drugs, gods & rock and roll című radikális stand-up comedyje látható Tapasztó Ernő rendezésében. Az előadás márciusban Tatabányán elnyerte a Legjobb Monodráma Előadás és a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) különdíját. Az Aradi Kamaraszínház immár visszajáró vendég a szemlén, tavaly a Rudolf Hess tízparancsolata című előadással szerepeltek az eseményen, 2012-ben pedig Gujdár Gabriella rendezésében egy Petri György estet láthatott a budapesti közönség.

A budapesti fesztiválprogramban szerepel még az Újvidéki Színház, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata, a nagyváradi Szigligeti Színház , a kézdivásárhelyi Városi Színház, a csíkszeredai Csíki Játékszín, valamint a marosvásárhelyi Spectrum Színház egy-egy előadása is.

Categories: Életstílus, Slider