A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll a VIDOR Fesztiválon

A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll a VIDOR Fesztiválon

A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című előadással, a nyíregyházi VIDOR Fesztivál versenyprogramjában szerepel szeptember 2-án az Aradi Kamaraszínház. A szeptember 5-ig tartó összművészeti rendezvény kilenc napja alatt csaknem négyszáz program, többek közt színházi előadások, filmvetítések, kiállítások, illetve színes zenei, képzőművészeti és gyermekprogramok várják az érdeklődőket.
A legnagyobb érdeklődés idén is a színházi versenyprogram iránt van: a kilenc nap alatt 16, az elmúlt évben bemutatott vígjátékot és egy cirkuszi előadást tekinthet meg a közönség a legismertebb magyarországi társulatok előadásában. Nyíregyházán lép fel többek közt a budapesti Katona József Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Thália Színház, az Orlai Produkciós Iroda, a Nézőművészeti Kft., a Kecskeméti Katona József Színház, az Aradi Kamaraszínház, a Centrál Színház, a Madách Színház és a Játékszín társulata is. Az előadásokat a Makk Károly filmrendező vezette zsűri értékeli, amely a fesztivál végén kilenc díj odaítéléséről dönt.
A Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll című radikális stand up tragedy rendezője Tapasztó Ernő, főszerepében Harsányi Attilát láthatja a közönség, aki nemrég vette át Arad Város Kiválósági díját. Az előadás a közelmúltban nyerte el a Legjobb ‘One Man Show’-díját a sepsiszentgyörgyi 22. Nemzetközi ATELIER Színházi Fesztiválon, valamint a Legjobb Monodráma Előadás és a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) különdíját a legjobbnak ítélt produkcióért a tatabányai Monodráma és Stúdiószínházi Fesztiválon.

Categories: Életstílus, Slider