Aradi Kamaraszínház: Francia rúdugrás

Aradi Kamaraszínház: Francia rúdugrás

Június 5-én, szerdán 19 órakor a tatabányai Jászai Mari Színház – Népház előadásában a Francia rúdugrás című komédia érkezik Aradra. A nézők a nagyszínházban tekinthetik meg az előadást.

A Francia rúdugrásban három nő és három férfi van egymás mellett, alatt, felett, előtt, mögött, minden elképzelhető formációban. Összegabalyodva egymással, magukat és a boldogságot keresve. A boldogság eléréséhez azonban sokat kell dolgozni, mint egy igazi francia desszerthez, ami kívülről habkönnyű, aromás és csábító. Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül, hogy mi is az a francia rúdugrás…

Mohácsi István darabja hat emberről szól – férjekről és feleségekről, akik különböző nehézségek és félreértések árán lesznek egymáséi. Emellett a nézők betekintenek házasságok bugyraiba, rácsodálkozhatnak a pszichológia mindenhatóságára, és még azt is megtudhatják, hogy milyen sport is a francia rúdugrás. Egy sodró lendületű, és még fülledtebb erotikájú vígjáték a párkapcsolatról, a szex titkos szabadkőműveseiről, és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma-szútra.

Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!

Az előadásra érvényesek a nagyszínházi bérletek, korlátozott számban jegyek kaphatók online a www.eventim.ro honlapon, valamint a nagyszínház pénztárában. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán és pénteken 10-16 óra között, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Mohácsi István: Francia rúdugrás

– szextett két részben –

Az előadás hossza: 150 perc, egy szünettel

Szereplők: Bakonyi Csilla, Lapis Erika, Dobó Enikő, Crespo Rodrigo, Honti György, Kardos Róbert

Díszlet: Szvatek Péter

Jelmez: Kárpáti Enikő

Rendező: Crespo Rodrigo

Ügyelő: Kánai Gergely

Rendezőasszisztens, súgó: Tóth Bianka

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider