Vidám előadás Pécskán 

Vidám előadás Pécskán 

A Pécskai “Magyar” Kisebbségi Hagyományőrző Egyesület (PKHE) szeretettel hívja és várja a kedves érdeklődőket a Pécska – Battonya Színjatszókör soron következő, “Tavasz szél” című vidám műsorára, április 20-án, szombaton 18.00 órától, a pécskai Doru Ioan Petescu Művelődési Házba.
A belépés ingyenes.
Balta Taics Tünde, a PKHE elnöke elmondta, hogy nagyon bíznak abban, hogy a tisztelt publikum jelenlétével értékelni fogja a Pécska – Battonya Színjátszókör munkáját.
“Nem titkoljuk, hogy rengeteg időt, energiát fektettünk a színjátszókör soron következő műsorára is, mert bízunk benne, hogy beérik a gyümölcse annak a fának, melynek árnyékába a pécskai magyar közösség minden tagja megpihenhet a tavaszi szellő után következő forró nyári napokon.
A szeles ősz és hideg tél beköszöntével pedig az addigra már felújitott Pécskai Magyar Közösségi Ház falai közt tudunk a következő vidám műsorunkra készülni! Továbbra is építjük a pécskai magyar közösséget és szépítjük mindennapjait, gyermekeink jövőjért, a magyar jövőért dolgozunk!”

Sinka Pál

Categories: Életstílus, Főoldal-5

Write a Comment

<

Nem vagyok robot : *