Ismét társasjáték nap Pécskán

Ismét társasjáték nap Pécskán

“A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni?”(Kosztolányi Dezső)

A játékot, a könnyed, laza szórakozást, a jó hangulatú társaságot kedvelők számára második alkalommal szervezünk Pécskán TÁRSASJÁTÉK NAPOT március 9-én, szombaton az iskola étkezdéjében, a pincetermekben.Bár a valamikori kártyapakli-römi-embernemérgelődj! hármas még mindig méltán népszerű, de a mai kor asztali társasjátékai már régen túlhaladták azokat. Esztétikában, játékélményben és vizuális élményben is összehasonlíthatatlanul többet kínálnak, arról nem is beszélve, hogy az utóbbi 10-20 évben megjelent játékok óriási száma és változatossága szinte megunhatatlanná teszi azokat. Ezek közül, a gazdag családi gyűjteményünkből mutatunk be jónéhányat.

De nem csak bemutatót akarunk tartani, azt szeretnénk, ha egy hosszú, tartalmas délutánt-estét töltenénk együtt és ezeket a játékokat ki is próbálnák a jelenlévők!15.00 órától szeretettel várjuk az érdeklődőket. Azoknak is örülünk, akik esetleg csak később érnek rá, de szívesen eljönnének, bármikor be lehet kapcsolódni, záróra nincs. Korhatár sincs, hiszen a játék szeretete ugyanúgy megvan a 8 éves gyermekben és a 80 éves gyermekben is. Ezt bizonyítja, hogy az első ilyen összejövetelen a legfiatalabb és a legidősebb résztvevő között 60 év volt a korkülönbség! A hozzávaló társasjátékokat mi biztosítjuk, de ha valaki otthon őrizget ilyen kincseket, hozza magával, szívesen megismerkedünk azokkal is.

(A kísérő kép az előző összejövetelről való, rajta a KINCSES SZIGET látható “működés” közben, a háttérben éppen az ALHAMBRA nevű játékkal ismerkednek.)Szeretettel várunk minden érdeklődőt, játszótársat!

a Bölöni család

Categories: Életstílus, Főoldal-5