Na, mi van?

Na, mi van?

December 22-én, szerdán, 19 órakor Laár András népszerű humorista ismét az Aradi Kamaraszínházban nevetteti meg az érdeklődő közönséget. Az abszurd humor képviselője ezúttal Na, mi van! című önálló estjét hozza el Aradra.

Na, mi van? – ezt a címet viseli Laár András és Besenyő István közös estje. A címben szereplő kérdésre terjedelmes választ kapnak Önök Aradon is! – ígéri a népszerű humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja, aki december 22-én, szerdán 19 órakor lép színpadra az aradi bábszínház termében. Laár András előadói estjén Besenyő T.A. István, azaz Besenyő Terep Auta István, valamint Kemenesfalvi Bácsi, a Költő, és a Jóságos Edebede Bácsi segít majd eligazodni Önöknek!

Az előadásra jegyek 20 (teljes ár), 10 (nyugdíjas, egyetemista) és 5 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában december 10-től, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán, pénteken 10-16, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az előadáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal vagy kigyógyultak a koronavírus-megbetegedésből és ezt bizonyítani tudják 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással.

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider