Ismét Aradon az ExperiDance: Sissi legendája

Ismét Aradon az ExperiDance: Sissi legendája

Az ExperiDance Produkció előadóművészeinek célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.

A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait.

A szeptember 22-én 18.00 órától a városi sportcsarnokban sorra kerülő előadásra meghívók az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének székházában jövő héttől igényelhetőek hétfőtől-csütörtökig 9-17 óra között, pénteken 9-13 óra között. A meghívók száma korlátozott. A rendezvényen a hatályban lévő járványügyi szabályozások lesznek érvényesek.

(Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Slider