Idén újra lesz Untold Kolozsváron

Idén újra lesz Untold Kolozsváron

Szeptember 9-12. között tartják meg a kolozsvári Untold fesztivált – közölték a szervezők, akik szerint ez az első nagy európai fesztivál, amelyet bejelentenek erre az évre.

“A koncertezők, művészek, szervezők és a fesztivál partnereinek idei találkozja nagy érzelmi töltetű lesz, csaknem két év kihagyás után. A világ legnagyobb fesztiváljainak egyike, az Untold, ismét megnyitja kapuit négy napra és négy éjszakára 2021. szeptember 9-e és 12-e között” – áll a szervezők közleményében, amelyet az Agerpres idézett.

Ebben “a normalitáshoz való visszatérés ünnepének” nevezik a rendezvényt, ugyanakkor rámutatnak, a hatodik Untold megszervezése egyúttal garancia a fesztivál több mint ezer beszállítója és 15 ezer együttműködője számára arra, hogy több mint 16 hónap kényszerszünet után újraindíthatják tevékenységüket. Az, hogy az eredetileg tervezett augusztus helyett szeptemberi időpontra esett a választás, “extragaranciát” jelent arra, hogy idén biztonságos körülmények között sor kerülhet a fesztiválra – teszik hozzá.

A 2019-es Untold fesztiválon több mint 375 ezer személy vett részt.

Fotó: https://www.facebook.com/UNTOLDFestival

Categories: Életstílus, Slider