Aradot megszégyenítő pályán: Chindia-UTA 1-1

Aradot megszégyenítő pályán: Chindia-UTA 1-1

Buftea, 23. forduló. A Chindia Târgovişte kényszerű okokból “idegenben” várta az aradiakat, a pálya remek minőségét látva – az elmúlt napok havazását, fagyos időjárását figyelembe véve – viszont az UTA játékosai, vezetői csak csettinthettek, hisz Aradon – fűtéssel, vízelvezetéssel – már rég tönkrement az új stadion gyepszőnyege, és mára talán a legsatnyább az I. Ligában. A pálya nem a klub tulajdona, hanem a megyeszékhely fenntartását élvezi.

A vendéglátók a 31. percben D. Popa révén megszerezték a vezetést és az utolsó percekig úgy tűnt, ezzel be is állították a végeredményt. Az UTA végig képtelen volt sebességet, játékstílust váltani, de végül hatalmas szerencsével a hosszabbításban, a 90+5. percben Erico da Silva révén kiegyenlítettek, és hazahoztak egy pontot.

Csapatok:

Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Kocic – Diaz (80.p.B.Mitrea), Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Florea (90.p.Martac), D. Popa (85.p.Berisha).

UTA: Fl.Iacob – Melinte, Erico, Benga, Shlyakov – Isac, Roșu (78.p.Buhăcianu) – Antal, Roger, D. Rusu (65.p.Hora) – Petre.

Categories: Slider, Sport