Amikor a hazai pályát szétköltözteted: Clinceni-UTA 0-3

Amikor a hazai pályát szétköltözteted: Clinceni-UTA 0-3

Az UTA továbbra is tartja magát labdarúgásban nem hétköznapi taktikájához: idegenben győznek, hazai gyepen veszítenek, vagy pontokat hullajtanak. Ma sem volt ez másképp, az Academica Clinceni a saját otthonában egy pillanatig sem veszélyeztette a piros-fehérek három pontját, főleg miután Antal révén már a 27. másodpercben – rekord az I. Ligában – megszerezték a vezetést.

Az aradi csapat megnyugodott, majd az 50. percben D. Rusu révén tovább növelték az előnyüket, a 70. percben pedig Roger jr. beállította a végeredményt. Tény, az ellenfél szerény képességűnek bizonyult, még büntetőt is hibáztak, de ez nem von le semmit az aradiak sikeréből.

Csapatok:

Clinceni: Vâlceanu – Dobrescu, Patriche, Jutric, Fl. Achim – R. Andronic, Moulin, Ventura (68.p.Toshev), A. Popa (68.p. Pashov )– D. Morar (13.p.Rusescu – 68.p.Chandarov ), Chunchukov.

UTA: Iacob – Tomozei (37.p. Roumpoulajou), Erico, Benga, Shlyakov – D. Rusu (81.p.C.Rus), Vorobjovas, Roșu, Oroian (46.p.Albu) – Antal (33.p.Buhăcianu), Roger jr (81.p.Miculescu).

Február 7-én 14.30-kor UTA-Hermannstadt.

(Fotó: archív, uta-arad.ro)

Categories: Slider, Sport