Ügyes kezek Karácsonya

Ügyes kezek Karácsonya

Karácsony a legmeghittebb ünnepe az évnek, amelynek fontos szereplői a gyerekek. A várakozás és készülődés az ő lelküket is megérinti. Ebben a nehéz időszakban nincs lehetőségünk, hogy karácsonyi foglakozást szervezzünk és személyesen találkozzunk, éppen ezért a Pro Identitas Egyesület és az RMDSZ Arad Megyei szervezete karácsonyi kézműves pályázatot hirdet.

Az együtt alkotás és készülődés öröme szebbé, családiasabbá teszi az ünnepet, és az azt megelőző várakozás időszakát. Ezért a szülők és gyermekek közös munkáját várjuk.

Egy darab karácsonyi alkotást várunk (asztali dísz, ajtó kopogtató, karácsonyfadíszek, de lehet bármi, ami kreatív és ötletes).

Készítsenek jó minőségű telefonos fotót az elkészített munkáról, amelyet elektronikai formában várjuk elküldeni rmdszarad@rmdsz.ro e-mail címre, vagy Watsappon a 0723-691237- es telefonszámra.

Az elbírálás szempontjai: karácsonyi ünnephez köthető legötletesebb, legkreatívabb alkotás.

A beküldési határidő: december 10. éjfél. A pályázó hozzájárul, hogy a munkáját az Rmdsz Arad Megye facebook oldalán közzé tegyük, mivel a beküldési határidő lejárta után, december 10-17. között közönségszavazásra is sor kerül. Eredményhirdetés december 18-án.

Beküldéskor írják meg a az alkotó gyermek és szülő nevét, valamint az elérhetőséget.

A zsűri a legkreatívabb 3 alkotást díjazza, valamint a 3 legjobban tetsző alkotást a közönség szavaza meg.

Nyeremény egy karácsonyi fotózás az Easy Studiónál.

(Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének sajtóközleménye)

Categories: Életstílus, Főoldal-5