Arad-Monasztir charter-járat jövő nyártól

Arad-Monasztir charter-járat jövő nyártól

A kolozsvári székhelyű Amara Tour vezérigazgatója, Haithem Souani ma a megyei tanács székhelyén jelentette be, hogy az utazási iroda jövő nyártól charter-járatot indít Tunéziába. Az eseményen jelen volt még Raja Ammar, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodájának igazgatója, Răzvan Cadar megyei alelnök és Ovidiu Moşneag, az aradi reptér igazgatója.
Elhangzott, hogy az első gép 2020. június 10-én landol Aradon és szeptember 16-ig hetente egy járat indul Monasztirba. Hogy melyik aradi utazási irodákban lehet majd nyaralási csomagot vásárolni, időben tájékoztatnak. Mindannyian hangoztatták, Tunézia biztonságos desztináció, válasszák nyugodtan. Újságírói kérdésre az Amara Tour vezérigazgatója elmondta, egy személyre, ***szállodában az egyhetes all-inclusive nyaralás 390 eurótól indul, ez minden illetéket tartalmaz, kivéve a helyi üdülési adót, amely általában 1 euró/fő/nap.
Az Amara Tour 2017-ben kezdte tevékenységét, jelenleg hat romániai reptérről indítanak charter-járatokat Egyiptomba, Törökországba, Tunéziába, Arad lesz a hetedik.
Ovidiu Moşneag bejelentette, a tunéziai nyaralók számára ingyenes parkolást biztosítanak a reptérnél, ezzel akarják, például Temesvárról is átcsalogatni az utasokat.
A magyar vagy román állampolgárok számára is a Tunéziába való beutazás vízummentes, csupán egy bejelentő lapot kell kitölteni.

Fotó: Haithem Souani, Raja Ammar, Răzvan Cadar, Ovidiu Moşneag

Categories: Életstílus, Slider