Kamaraszínház: kezdődik a bérletárusítás a 2019-es évadra

Kamaraszínház: kezdődik a bérletárusítás a 2019-es évadra

Az Aradi Kamaraszínház 2019-es bérleteit március 22. és április 10. között a nagyszínház pénztárában lehet megvásárolni. A régi bérletesek március 22. és 31. között visszavásárolhatják régi helyeiket. Új bérleteket április 2. és április 10. között lehet váltani.
Az idei repertoár:
Zorán-koncert – április 17-én a Kultúrpalotában, jegyeket április 11-től, a bérletárusítás befejezése után, lehet váltani a nagyszínház pénztárában
Tatabányai Jászai Mari Színház – Jaroslav Hasek: Svejk, zenés komédia egy kis tragédiával
Budapesti Operettszínház, Békéscsabai Jókai Színház, Veszprémi Petőfi Színház, Magyar Zenés Színház – Mária főhadnagy, nagyoperett
Aradi Kamaraszínház Szórvány Kulturális Karaván – Móricz Zsigmond: A Zördög – pajzán komédiák
Budapesti Nemzeti Színház, Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház – Örkény István: Tóték, tragikomédia
Kecskeméti Katona József Színház – David Seidler: A király beszéde, dráma
Tatabányai Jászai Mari Színház – Vajda Katalin: Anconai szerelmesek, zenés vígjáték
Aradi Kamaraszínház – Molnár Ferenc: A testőr – vígjáték

Az esti és délutáni nagyszínpadi előadásokra érvényes bérletek 120 illetve 90 lejbe kerülnek, a diákbérletek ára 40 lej.
Az évadot egy bérleten kívüli előadás indítja, március 30-án 19 órakor Csonka András, Merényi Nicolette és Kiszely Zoltán Slágerek, dallamok, emlékek című zenés műsorát láthatják az érdeklődők az Aradi Kamaraszínház (Bábszínház épülete) termében. A zenés est első felében ismert és kedvelt operett és musical dallamok csendülnek fel Merényi Nicolette és Kiszely Zoltán előadásában, a második részben Csonka András varázsol igazi házibuli hangulatot a színpadra, az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereivel. Jegyek 15 és 10 lejes áron a nagyszínház pénztárában, valamint a biletmaster.ro oldalon válthatók.
Már válthatók jegyek (a jegypénztárban és online) az április 12-én 19 órakor a Kézdivásárhelyi Városi Színház előadására az Aradi Kamaraszínház (Bábszínház épülete) termében. “A Grönholm-módszer ötletének alapja megtörtént esemény. Néhány éve egy madridi kukában megtalálták egy szupermarket-lánc személyzeti osztályán dolgozó alkalmazott feljegyzéseit azokról a nőkről, akik pénztárosi állásra jelentkeztek. A feljegyzésekben hemzsegtek a hímsoviniszta, idegengyűlölő, durva jellemzések (“kövér, bögyös”, “dagadt, külföldi”, “sötétbőrű, azt sem tudja, hogyan kell kezet fogni”, “sípoló hangú, tiszta idióta”, stb.). Ez az alkalmazott, annak tudatában, hogy rá osztották a kiválasztás szent misszióját, felhatalmazva érezte magát, hogy ilyen önkényesen nyilatkozzon olyan emberekről, akiket egyáltalán nem ismert. Elképzeltem ezeket a szerencsétlen nőket, ahogy igyekeznek jó benyomást kelteni a cég előtt, és próbálnak a vélt elvárásoknak megfelelően viselkedni, készen akár kisebb megaláztatásokra is, csak hogy megszerezzék a munkát, amire szükségük van.” (Jordi Galcerán)
Szereplők: Kolcsár József, Kiss László, Márdirosz Ágnes, Lung László Zsolt
Rendező: Barabás Árpád

(Az Aradi Kamaraszínház sajtóközleménye)

Fotó: Svejk (Tatabányai Jászai Mari Színház)

Categories: Életstílus, Slider