Arad-Antalya: a Prestige Tours is újratölt

Arad-Antalya: a Prestige Tours is újratölt

Miután a 2017-es kísérlet meghozta a hozzá fűzött reményeket – járatkihasználás átlag 96% – a Prestige Tours ma sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy idén is indít charter-járatokat Aradról Antalyába.
Az első gép június 1-jén száll fel, az utolsó szeptember 28-án. A nyaralási csomagok – szállítás, 7 éjszaka, reptéri transzfer, egészségügyi és sztornó-biztosítás, idegenvezetés – 302 euró/fő ártól kezdődnek, de lehetőség nyílik VIP-jegyeket is vásárolni luxusszállodákba. A csomagok az aradi partnerirodákban vásárolhatóak meg, de az is elhangzott, hogy aki március 31-ig foglal (early booking), akár 40 százalékos kedvezményben is részesülhet.
Musztafa Kadiroglu, a Prestige Tours-t is magába foglaló, török tulajdonú Caly Group vezérigazgatója nem rejtette véka alá, hogy egyelőre befuccsolt a Tarom légitársasággal folytatott tárgyalás-sorozat, amelyen azt akarták elérni, hogy a román állami vállalat rendszeres Arad-Bukarest járatot indítson, “ráhordva” ezzel az utasokat a fővárosból más üdülési desztinációk felé indított charter-járatokra. Csak zárójelben: a járat vélhetően a Bukarestbe más célból utazók érdeklődését is felkelthetné, lévén au út vonattal most 12-13 óra.
A sajtótájékoztató házigazdája Claudia Boghicevici megyei alelnök volt, rajta kívül megtisztelte jelenlétével Leyla Kadiroglu, a Caly Group igazgatótanácsának elnöke, Elena Anghel, a Prestige Tours vezérigazgatója, Oana Ginga, a Calypso Tours értékesítési igazgatója és nem utolsó sorban Mircea Grec, az aradi reptér ideiglenes igazgatója.
Amint arról már beszámoltunk, a Christian Tours is újraindítja Arad-Antalya járatait.

Fotón: Leyla Kadiroglu, Oana Ginga, Musztafa Kadiroglu, Claudia Boghicevici, Elena Anghel, Mircea Grec

Categories: Életstílus, Slider