Fejek hullásával végződhet négy UTA-játékos hétvégi bulija

Fejek hullásával végződhet négy UTA-játékos hétvégi bulija

Grahovac, Buleică, Ciucă és Strătilă az UTA négy játékosa, akiktől megválna az UTA vezetősége, miután a Ripensia elleni döntetlent követően, a belső rendszabályt áthágva buliztak a hétvégén. A livearad.ro híre szerint a buliban egy felsővezető is részt vett, de az ő nevét nem hozták nyilvánosságra. A kicsapongás mellett a csapat teljesítménye is állítólag drasztikus változtatásokra kényszeríti a vezetőséget, elképzelhető, hogy a négy játékostól vagy közös megegyezéssel búcsúznak, vagy lecsapják őket a IV. Ligás együtteshez.
A lap információi szerint az UTA megoldja a váratlanul nyakába szakadt kapusproblémát is: Grahovacra már nem számítanak, Barna egészségügyi problémák miatt akár véglegesen szögre akaszthatja kesztyűit, így állítólag már most szombaton a 23 esztendős litván Tomasz Szvedkauszkasz lesz az UTA hálóőre a Marosvásárhely elleni meccsen.
Tény, az UTA feljutási esélyei rég elszálltak, köszönhetően az elmúlt egy év játékos-eladási és -vásárlási politikájának, amelyből csak a piros-fehérek nem húztak hasznot.

Fotó: Strătilă, akihez nagy reményeket fűztek

Categories: Slider, Sport