Jó eséllyel indul Antal Péter az elnökségért

Jó eséllyel indul Antal Péter az elnökségért

Pénteken délután a Nemzeti Liberális Párt (PNL) több mint félezer helyi választottja találkozik Borosjenőben, hogy elnököt, vezetőséget válasszanak megyei ligájuk élére. Az elnöki tisztségre ketten jelentkeztek, de a legnagyobb esélye a megválasztásra Antal Péternek, Pécska polgármesterének van, miután a legtöbb választott mellett a PNL Arad Megyei Szervezete is őt támogatja.
“Azért indulok az elnöki tisztségért, mert úgy vélem, a helyi közigazgatásban eltöltött 18 esztendő alatt összegyűjtött tapasztalatom hasznos lehet kollégáim számára a Helyi Választottak Ligájában. Fő elvem mindig a szakmai alapokra fektetett helyi közigazgatás volt. Az állampolgárok tudják ezt, kollégiám szintén, a vezetőség támogatása pedig igazolja számomra, hogy remekül együttműködhetünk az aradiak érdekében.” – nyilatkozta Antal Péter.
Mint alapító tag és mint a pécskai szervezet elnöke, Antal Péter végig összehangoltan dolgozott kollégáival, főként a pártba 2000 előtt belépett fiatal politikusok generációjának tagjaival, mint például Iustin Cionca megyei elnökkel, Miodrag Stanoiov pécskai alpolgármesterrel, vagy Constantin Traian Igaş korábbi szenátorral.
“Jól ismerem vezetői és közigazgatási képességeit, hisz korábban hosszú ideig együtt dolgoztunk, így biztos vagyok benne, hogy az eredmények nem késnek. Csatlakozom Antal Péter csapatához, és együtt egy olyan erős, célratörő vezetői magot alakíthatunk ki, amelyik képviselheti az aradiak érdekeit úgy a közigazgatásban, mind a politikában” – nyilatkozta Iustin Cionca, a megyei PNL első alelnöke.

(Sajtóközlemény)

Categories: Aktuális, Slider