Totálcsőd az UTA vezetőinél: Falub elmenekült

Totálcsőd az UTA vezetőinél: Falub elmenekült

Anno Kohn bácsi azt mondta, ha a kupleráj becsődöl, akkor nem az ágyakat kell kicserélni. Sajnos, azt UTÁ-nál ezt a viccet még senki nem hallotta, hisz alig rajtolt el a II. Liga, a piros-fehérek kispadján már a harmadik edző ül, nem véletlen, hogy a csapat sorozatban buktázik, akadálytalanul közelít a gödör aljához.
A 2017-2018-as bajnoki évadban az első kudarcokat követően Adrian Mihalcea távozott, a helyébe szeptember 7-től hozott Adrian Falub két hetet sem bírt ki, szó szerint elmenekült Aradról, a klubbal még csak nem is egyeztetett erről. Mától az új edző Cristian Todea, segítője Sorin Botiş, aki játékosként elévülhetetlen érdemeket szerzett a csapat felkapaszkodásában, valamint Cristian Păcurar, aki korábban már dolgozott a csapatnál.
A klub közleményében nyugalomra inti a drukkereket, állítják, hogy az anyagi helyzet stabil, adósságuk nincs. Más kérdés, hogy stratégiájuk sincs, ekkora dadogást és amatőrizmust rég produkáltak UTA-vezetők. Ideje lenne, hogy valaki végre vállalja a felelősséget Mihalcea távozásáért, Falub leszerződtetéséért.

(irházi)

Fotó: Botiş, Todea, Păcurar – uta-arad.ro

Categories: Slider, Sport