Szakadék az UTA és szurkolói között

Szakadék az UTA és szurkolói között

Amint arról az Aradi nap is beszámolt, az UTA szurkolóit tömörítő egyesület a héten stadion-ügyben keményen nekiment Gheorghe Falcă polgármesternek. A klub viszont a jelek szerint megijedt, hisz amennyiben a polgármester egyenlőségjelet tesz a szurkolói egyesület és a klub között, könnyen bezárhatja a pénzcsapot, amivel a városi tanács finanszírozza a csapatot. A pénz pedig nem kevés, ennek hiányában a piros-fehérek lakatot tehetnének a székházra, elküldhetnék az egész együttest.
A mai közleményükben a klub vezetői kiemelik, hogy a csapat két fő pillére a városi tanács és a szurkolók egyesülete, és reményüket fejezik ki, hogy a felek végül kiegyeznek egymással. Állítják, az újaradi pályára hibrid gyepszőnyeg (fú+műfű keveréke) kell, elismerik a város erőfeszítéseit a Neuman-stadion felújítására. A közleményben bejelentik, az idei bajnokságra a stratégiájukat a világosi pályára építették fel, magyarán közlik, 2018 nyaráig biztos idegenben játszák le hazai mérkőzéseiket.
Ami a bajnoki rajtot illeti, az UTA, a nagyszebeni vereséget követően egyre lejjebb csúszik a tabellán, az I. Ligába való feljutás pedig az álom kategóriába kerül.

Fotó: uta-arad.ro

Categories: Slider, Sport