Apuci leánya támasztaná fel a Galleria Plázát

Apuci leánya támasztaná fel a Galleria Plázát

Amikor még a Dan Diaconescu kreálta, PP-DD-nek nevezett politikai lebbencsleves tagja volt, sorra próbálta ki az állatmtitkári, helyettes államtitkári, igazgatói tisztségeket Simona Allice Man. Mindezt a Ponta-kormány idején, köszönhetően „apucinak”, Gheorghe Seculi PP-DD Arad megyei tanácsosnak és finoman szólva mezőgazdasági vállalkozónak. A PP-DD aztán szétesett, és az élelmiszeripari végzettségű Simona A. Man kénytelen volt máshol keresni a karrierjének csúcsára vezető ösvényeket.
Meg is találta, most ő a csődbe jutott Galleria Pláza ügyvezetője. Ígéretekben nincs hiány, az arq.ro-nak azt nyilatkozta, az előző vezetés a bűnös a csődért, ő viszont családbarát „minivárost” alakít majd ki az épületben, ahonnan egyébként már minden valamire való bolt átköltözött az Atriumba. Ő azonban hipermarketet, ismert nemzetközi kereskedő cégeket hoz a kereskedelmi szellemtanyára.
Az Aradi Nap még 2016 végén megírta, hogy a Galleria Plázát birtokló GTC 2,1 millió euróért – a beruházás 70 millió volt – eladta a bevásárlóközpontot a szíriai Abdulwahed Nour Ideen tulajdonolta Mercury Commercial Centernek.
Piaci elemzők szerint minimális az esély arra, hogy a Galleria felfusson, mert Arad egyszerűen nem bír „eltartani” két plázát.

(Fotó: amikor még dübörgött a Galleria)

Categories: Gazdaság, Slider