Pécskai Disznótor: körbekameráztunk, Antal Pétert politikai nyilatkozatra is rávettük VIDEÓ]

Pécskai Disznótor: körbekameráztunk, Antal Pétert politikai nyilatkozatra is rávettük VIDEÓ]

Hetedik alkalommal szervezte meg a helyi polgármesteri hivatal és tanács a Pécskai Disznótort. A csikorgó hideg, a foltokban megmaradt hó hamisítatlan disznóvágási hangulatot kölcsönzött a rendezvénynek, amely most is remek hangulatban telt. Ami természetes, hisz a helybeli, magyarországi csapattagok zöme régi ismerősként üdvözölte egymást. Aztán előkerültek a főszereplők, s a kilenc csapat legjobb tudása szerint esett neki a munkának.
Egy óra tájékán aztán Antal Péter polgármester és a hiányozhatatlan Lovas Zoltán színművész végigjárták az asztalokat, kiosztották a megérdemelt díjakat.
Külön dícséret illeti a polgármesteri hivatal azon alkalmazottait, akik besegítettek és mindent megtettek, hogy a csapatok, vendégek, de a bámészkodók is jól érezzék magukat.
Sajátos színfoltot jelentett a liberálisok (PNL) helyi csapata, amelyik egy fél disznót tűzött nyársra, majd sütött meg, valamint a domaszékiekkel érkezett dorozsmai citerások.
A Pécskai Disznótoron természetesen mindenki nyert, hisz jó volt együtt lenni.
Kameránkkal körbejártuk a csapatokat, mikrofonvégre kaptuk Antal Péter polgármestert, aki a rendezvény részletei mellett politikáról is beszélt. Nem másért, csak rákérdeztünk.

Categories: Aktuális, Slider