Gyerekszáj: „idéntől apám már nem finanszírozza az UTÁ-t”

Gyerekszáj: „idéntől apám már nem finanszírozza az UTÁ-t”

Azt ugyebár senki nem gondolja, hogy az UTA labdarúgó csapatának hosszú évek óta fő támogatójának (=pénzeszsák) számító Marius Ţucudean aradi vállalkozó focista fia, aki épp most igazolt el Marosvásárhelyről, véletlenül bökte ki új csapatánál, hogy „idéntől apám már nem finanszírozza az UTÁ-t”. George Ţucudean (24) a Pandurii Tg. Jiu I. Ligás csapatához szerződött a bajnoki évad lezárását követően, s most a bányászváros együttesének sajtótájékoztatóján bökte ki, amit vélhetően elutazása előtt a vasárnapi leves kanalazgatása közben már megbeszélt apjával.
Pedig elegánsabb lett volna, ha az egyébként jelenleg Arad belvárosában szálloda építésébe fogott Marius Ţucudean már idén tavasszal kiáll a média, a szurkolók elé, és becsületesen bejelenti: ennyi volt.
Amit régebbről zizegtek a fűszálak a Motorul pályán, beigazolódott. Kérdés, ki veszi át a fő szponzor helyét, hisz a városnak-megyének nincs, és nem is kell legyen annyi pénze, hogy egyedül fenntartsa a csapatot újabb II. Ligás bajnoki évadban.
Miközben a legjobb játékosok tűznek el. A fizetési elmaradások több hónaposak, még láthatatlan a fény az alagút végén.

Categories: Slider, Sport