Sportos erdőhegyi diákok

Sportos erdőhegyi diákok

Iskolánk sportkedvelő tanulói az idei tanévben számos versenyen vettek részt, Pálfi András testnevelő tanár vezetésével.
Több sportágban is beneveztünk az Iskolai Sport Nemzeti Olimpiájára: futball (I-IV és V-VIII osztály), kézilabda és kosárlabda. Ennek keretén belül, 2015. november 27-én kosaras lányaink Aradon játszottak, ahol a legeredményesebb meccsükön 9-2-re legyőzték Simonyifalva csapatát, de sajnos kikaptak a pécskai „Gheorghe Lazăr” líceumtól. A fiúk december 2-án kosaraztak Aradon, a másodikok lettek, a zimándi „Móra Ferenc” Általános Iskola végzett az első helyen.
Márciusban Világoson játszottak kosaras lányaink, a Sportsin kupán harmadikok lettek.
A nagypéli iskola kupán, másodikok lettek fiú focistáink, az elemisek és az V-VIII osztályosok is.
Május 7-én, a Kisjenőben megrendezésre került nemzetközi Crisius Kupán is jeleskedtek sportolóink. Lány kosarasaink, -Buburuzan Katalin, Milák Beatrice, Purcel Adél és Zlehoczki Ibolya- a II. helyen végeztek. A fiú kosarasaink, -Kovács Krisztián, Ludwig Krisztofer, Milák Ferenc, Novác Lorenzo, Radulescu Flórián, Romana Beni, Sánta Szabolcs-, a III. helyet szerezték meg. A Crisius Kupán iskolánk szervezőként is részt vett. Tornatermünkben zajlottak a cselgáncs megmérettetések.
Május 20-án, harmadik alkalommal kerül megrendezésre iskolánkban az Erdőhegyi Iskola Kupa, V-VIII osztályos diákok részvételével. Csapatokat várunk idén is az ágyai, a nagypéli, a nagyzerindi, a simonyifalvi, a székudvari iskolákból, a helyi líceumból, valamint Kétegyázáról, testvériskolánkból.
A rendezvény támogatója az Szövetség Erdőhegyért Civil Szervezet, Bíró Zoltán vezetésével. Köszönjük a mindenkori támogatást! Szeretettel várunk minden sportkedvelőt!

Sime Judit
igazgató

Categories: Életstílus, Slider