Lefőzhetetlen páros: Aradi Nap+Hangos Rádió [VIDEÓ]

Lefőzhetetlen páros: Aradi Nap+Hangos Rádió [VIDEÓ]

A Hangos Rádió (99.1 FM) és az Aradi Nap bő három órán keresztül nyomott élő műsort – KASZOJARÁDIÓ – ma délután a Kaszojálison. Kaszoján.
A helyszínen fergetegesen vidám hangulat fogadott bennünket – a legtöbben igyekeztek kiheverni a péntek hajnalig elnyúlt buli fáradalmait –, s ezen már csak ronthattunk volna: nem sikerült. Ábécé-sorrendben Irházi János, Molnár Mihály, Varjasi Krisztián töltötte ki a Hangos Rádió kínálta zeneszámok közötti réseket, beszólásokkal, poénkodásokkal, korhatár-megjelölés nélküli kommentekkel, mini-beszélgetésekkel, játékok felvezetésével stb. Ebben többször is partnerünk volt Szabó Mihály “ősszervező”, amúgy most tanácsos-jelölt.
Igyekeztünk minél több csapatot-csoportot megszólítani, érzékeltetni a Kaszojális hangulatát, hagyományát.
Az Aradi Nap játékot is szervezett: három korsó sört ajánlottunk fel annak, aki eltalálja, hány polgármester-jelölt van Aradon. Egy fiatalember – Dávid –, nyakában amolyan hawaii akármivel, valami isteni szikrának köszönhetően, lazán egy 11-est írt a papírra. A többiek 2-8 közé lötték be a jelöltek számát. Így aztán sorsolni nem kellett.
Köszönet a főszervező AMISZ-nak, amelyik lehetőséget adott a Hangos Rádió-Aradi Nap duett programjához.
Az alábbiakban három kis videó: a férfi és női sörivó verseny, meg a kötélhúzás.

Categories: Életstílus, Slider