Az aradi RMDSZ leadta a városi listát

Az aradi RMDSZ leadta a városi listát

Ma, április 22-én hivatalosan is letették jelentkezésüket a június 5-i helyhatósági választásokra a Romániai Magyar Demokrata Szövetség aradi jelöltjei. A megyeszékhely választási bizottságánál a polgármesterjelölt és a 29 fős helyi tanácsosi jelöltlistát iktatták.

Az RMDSZ aradi polgármesterjelöltje Bognár Levente jelenlegi alpolgármester, a városi szervezet elnöke, aki az alapszabályzat értelmében listavezető is. Utána sorrendben Szabó Mihály, Hadnagy Dénes, Farkas Viktória és Khell Levente foglalják el a vezető pozíciókat a képviselő-testületi listán.
„Célunk az érdekképviselet folytonosságának biztosítása, hogy ne nélkülünk szülessenek a bennünket is érintő döntések – fogalmazott Faragó Péter Arad megyei RMDSZ-elnök. – Ha megerősítjük helyünket a döntéshozatalban, és megtartjuk pozíciónkat a végrehajtásban, sikerülhet a magyar oktatás, a történelmi magyar egyházak és a magyar kulturális élet támogatása, megőrizhetjük épített örökségünket, biztonságban érezheti magát közösségünk.”
Az RMDSZ köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik aláírásukkal támogatták és lehetővé tették, hogy jelöltjei részt vehessenek a helyhatósági választásokon.

Az RMDSZ Arad Megyei Szervezetének sajtóközleménye

Vezető fotó: Bognár Levente

Szabó Mihály

Hadnagy Dénes

Farka Viktória

Categories: Aktuális, Slider