Sikeres zenés műsor és bál Pécskán

Sikeres zenés műsor és bál Pécskán
 
Közvetlen és nagysikerű műsorral lépett a pécskai közönség elé szombaton délután a budapesti Tihanyi Vándorszínpad.
A 17. évadnál tartó„Barátok közt” című televíziós sorozat Novák Lacijaként ismert Tihanyi Tóth Csaba megcsillantotta énektehetségét, feleségével, Bognár Ritával, a nézők között sétálva, vagy épp táncolva szórakoztatták egy órán keresztül a helybeli művelődési házat háromnegyedig megtöltő nézőket.  
Az operett betétdalok és nóták között az előadó cédével ajándékozott meg több nézőt, köztük a legidősebbet és volt akivel együtt is énekelt, felesége pedig több ruhakölteményt is felvonultatott.
Az eseményen részt vevő pécskaiakat Bölöni György megyei tanácsos, az RMDSZ helyi szervezetének elnöke, illetve Faragó Péter, a szövetség megyei elnöke köszöntötte, jelen volt Antal Péter polgármester is, a műsor végén pedig a társszervező M-KIDSZ Pécskai Magyar Ifjúsági Szervezet elnöke, Tóth János virágcsokrot nyújtott át a művésznőnek.
Az előadás szervezői az RMDSZ Arad Megyei Szervezete és az Aradi Kamaraszínház, támogatója az Arad Megyei Tanács a Megyei Kultúrális Központon keresztül.
A művészházaspár és a nézők közül is többen részt vettek az aznap 20 órától megtartott Katalin és András napi bálon, szintén az M-KIDSZ és az RMDSZ szervezésében.
A Búzavirág Néptánccsoport táncosainak fellépése után hajnalig mulatott az Ipartestület székházában összegyűlt nagyszámú bálozó a kolozsvári Napoka Band zenéjére.
Természetesen nem maradhatott el a névnapjukat ünneplők felköszöntése és a tombolasorsolás sem.
Sinka Pál
Categories: Életstílus, Slider