Felejthetetlen nyári élmények Füzesgyarmaton!

Felejthetetlen nyári élmények Füzesgyarmaton!

A Füzesgyarmatra látogatókat élményekben gazdag programok várják a Kastélypark Fürdőben és a Hotel Garában.
Az előző évekhez hasonlóan idén is változatos programkínálattal várja a Kastélypark Fürdő minden kedves vendégét.
Július 19-én az eleki Másképp rock együttes lép színpadra 21.00 órától a Rock Est keretén belül, akiket még két rock zenekar követ bemutatkozó előadással. A Fürdő munkatársai szeretettel várják erre a programra a rockzene kedvelőit.
Július 26-án Kelet-Magyarország egyik legszebb kiállítási helyszínére, a Fürdő melletti Termálkempingbe várják az érdeklődőket a 8. Országos Füzestuning Autós és Motoros Találkozóra. A belépés ingyenes, jó a hangulat. Ízelítő a programból: lesz autó szépségverseny, autós limbó, street fighter bemutató, Veres Zoltán műrepülő bemutatója.
Július 25 péntek-től lehet gyülekezni, sütögetni, főzni, sátrazni! Aki péntek éjszakára marad sátorozni azok részére 1100ft/fő / 2 nap. Ebben benne van a péntek és szombati Strandfürdő belépő és természetesen a sátorhely, az autó helye és a kemping szolgáltatás használata 2 nap 1 éjszakára.
Augusztus 1-jén egy igazán különleges rendezvényre, a Strandok éjszakájára kerül sor, amikor a Fürdő termálmedencéiben egészen reggelig lehet majd fürdőzni! 22.30-tól fellép Raul és Horváth Tamás, 00.30-tól pedig Majka és Curtis előadását hallgathatják meg a résztvevők. A helyszínen lesz büfé és koktélkészítés, és az aznapi fürdőbelépő érvényes az esti programokra is, valamint 19.00 óra után 650 Ft-ért lehet majd belépőt vásárolni.
Bővebb információ kérhető az alábbi telefonszámon: +3666-491-148 és e-mailben: kastelyfurdo@fuzestv.hu
A füzesgyarmati Thermal Hotel Gara*** Gyógy-és Wellness Szálloda is különleges és szórakoztató programokkal várja kedves vendégeit a nyári hétvégéken.
Július 25-26-27-én 3 napot, 2 éjszakát tölthetnek el a szállóvendégek kedvező áron ingyenes wellness használattal, mely magában foglal fejenként egy 30 perces frissítő masszázst is. Szombat este barbecue party a medencéknél!
Az augusztus 1-3-i hétvégén különleges élményekkel gazdagodhatnak a Szállodában nyaralók a Strandok éjszakáján. Korlátlan wellness használati lehetőség 30 perces masszázzsal, szombat este svédasztalos vacsora várja a vendégeket a medencetérben filmvetítéssel egybekötve!
Az Olasz hétvégén – augusztus 8-10. között – itáliai ízekkel bővül a svédasztalos reggeli és vacsora. Ezúttal is bízhatunk a szállodai konyha magas színvonalában és kiváló minőségében, amelyet Toókos Ferenc olimpiai bajnok főszakács, a békés megyei Kulináris Team tagja vezet. Minden hétvégi csomagajánlat magában foglalja továbbá a díjmentes parkolást és WiFi használatot a Szálloda területén.
Természetesen nem csak a hétvégéken, hanem bármely napon érdemes a Hotel Garát választani, ahol 6 éves korig ingyenes a szállás, 14 éves korig pedig 50%-os kedvezmény vehető igénybe!További információ kérhető a +3666-490-985 telefonszámon, vagy e-mailben: info@garahotel.hu.

Forrás: Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat

(x)

 

393

Categories: Életstílus, Főoldal-5