Legyen Füzesgyarmat vendége!

Legyen  Füzesgyarmat vendége!

Békés megye északi részén, a magyar-román határ közelében fekvő Füzesgyarmat kisvárosában mindenki megtalálja a számára kellemes kikapcsolódást nyújtó élményt. Az előző évekhez hasonlóan idén is változatos programkínálat várja a városba látogatókat.
A Körös-Sárréti régió legszebb fürdője, a Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő különböző hőfokú és vízösszetételű medencéivel kellemes pihenést, szórakozást, gyógyulást kínál a strandkedvelőknek. A több mint 1100 m mélyről feltörő „Sárrét Gyöngye” nevű termálvíz gazdag ásványi anyag tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas számos megbetegedés orvoslására. A „Csobbanó szerda” akció keretében minden szerdán érkező vendég kedvezményes áron vásárolhat fürdőbelépőt. A Fürdő a gyógyturizmus befogadására alkalmas kiépített szálláshelyekkel is rendelkezik.
A füzesgyarmati Hotel Gara szálloda is különleges, szórakoztató és kényeztető wellness programokkal várja kedves vendégeit a nyári és őszi hétvégéken. Bízhatunk a szállodai konyha magas színvonalában és kiváló minőségében, amelyet Toókos Ferenc olimpiai bajnok főszakács, a békés megyei Kulináris Team tagja vezet. Minden hétvégi csomagajánlat magában foglalja továbbá a díjmentes parkolást és wifi használatot a szálloda területén. Természetesen nem csak a hétvégéken, hanem bármely napon érdemes a Hotel Garát választani, ahol 3 éves korig ingyenes a szállás, 14 éves korig pedig 50%-os kedvezmény vehető igénybe!
További információ kérhető a +3666-490-985 telefonszámon, vagy e-mailben: info@garahotel.hu , www.hotelgara.hu .

Legyen a vendégünk, töltsön el nálunk néhány napot! Tegyen egy kényelmes, látnivalókkal teli kirándulást a Tourinform irodában kölcsönözhető kerékpárokon és bringóhintókkal. A térségben érdekes kiállítóhelyek és kirándulóhelyek kínálnak programlehetőséget, melyekkel kapcsolatban örömmel nyújtanak tájékoztatást a Tourinform Körös-Sárrét Iroda munkatársai az alábbi elérhetőségeken: Telefonszám: +3666-470-395, e-mail: fuzesgyarmat@tourinform.hu
Keresse fel a www.sarretitura.hu honlapunkat is, ahol további érdekességeket és programajánlatokat talál!

Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat

 

(X)

Categories: Életstílus, Főoldal-5