Füzes Fesztivál

Füzes Fesztivál

A Füzes Fesztivál Füzesgyarmat legnagyobb két napos könnyűzenei és kulturális rendezvénye, melyet minden év júniusában rendez meg a város. Az idei fellépők között a NEOTON FAMÍLIA, az ANTI FITNESS CLUB, a CHILDREN OF DISTANCE és a SUPERNEM is szerepel!

Természetesen a helyi ismert zenekarokkal is találkozhat a nagyérdemű közönség. Itt lesz velünk az A-THE-END-RE és a DRAMATIC MORALS csapata, valamint bemutatkozik még a WHITECHOCOLATE nevű hip-hop formáció is!

Az esték folyamán a színpad a meghívott lemezlovasainké lesz! Itt lesz velünk DJ HLÁSZNYIK, D SESSION és DJ SPEAZY!

Emellett a családok és a kisgyermekek örömére ellátogat hozzánk HEVESI IMI BÁCSI és a ZŰRZAVAR ZENEKAR, valamint a békéscsabai Napsugár Bábszínház zenekara, a ROKODÁL EGYÜTTES!

A fent említett programokat kiegészítve ismét lesz FÜZESFÚVÓS FELVONULÁS, NÉPDALKÖR TALÁLKOZÓ és a békéscsabai Jókai Színház színművészeinek közreműködésében régi TÁNCDALFESZTIVÁLOK slágereit is hallhatjuk majd!

A belépés minden programra I N GY E N E S! 


Az ország távolabbi részein, sőt határainkon túl élő vendégeinket is szeretettel várjuk! Látogasson el Magyarországra, a határ menti Békés megye északi részén elhelyezkedő Füzesgyarmatra! Legyen a vendégünk, töltsön el nálunk néhány napot! Tegyen egy kényelmes, látnivalókkal teli kirándulást a Tourinform irodában kölcsönözhető kerékpárok és bringóhintók igénybe vételével. Szálláslehetőség kedvező áron a Hotel Garában, valamint a Kastélypark Fürdő szálláshelyein: a Füzes Panzióban, a Termálkempingben és az Üdülőházakban!

A térségben érdekes kiállítóhelyek és kirándulóhelyek kínálnak programlehetőséget, melyekkel kapcsolatban örömmel nyújtanak tájékoztatást a Tourinform Körös-Sárrét Iroda munkatársai az alábbi elérhetőségeken: Telefonszám:+3666-470-395, e-mail: fuzesgyarmat@tourinform.hu

Keresse fel a www.sarretitura.hu honlapunkat is, ahol sok érdekességet és programot talál!

Categories: Főoldal-5, Környékünk