Színes nyári programok Füzesgyarmaton a Kastélypark Fürdőben

Színes nyári programok Füzesgyarmaton a Kastélypark Fürdőben

Az előző évekhez hasonlóan idén is változatos programkínálattal várja a Kastélypark Fürdő minden kedves vendégét.
Július 5-én és augusztus 2-án, szombati napokon kerülnek megrendezésre a sportnapok, ahol strandröplabda, kosárlabda, úszás, darts és petánka sportágakban mérhetik össze tudásukat a versenyzők, akik közül a legjobbakat éremmel jutalmazzák. A legnépszerűbb játékok a strandröplabda és a kosárlabda, ahol már összeszokott csapatok mérkőznek meg egymással évről évre. Nem csak helybeliek jelentkezhetnek: tavaly például Csökmőről, Darvasról, sőt Erdélyből is érkeztek versenyzők.
Július 19-én az eleki Másképp rock együttes lép színpadra 21.00 órától a Rock Est keretén belül, akiket még két rock zenekar követ bemutatkozó előadással. A Fürdő munkatársai szeretettel várják erre a programra a rockzene kedvelőit.
Július 26-án Kelet-Magyarország egyik legszebb kiállítási helyszínére, a Fürdő melletti Termálkempingbe várják az érdeklődőket az Országos Füzestuning Autós és Motoros Találkozóra. A belépés ingyenes, jó a hangulat. Ízelítő a programból: lesz autó szépségverseny, autós limbó, street fighter bemutató, Veres Zoltán műrepülő bemutatója.
Július 25 péntek-től lehet gyülekezni, sütögetni, főzni, sátrazni! Aki péntek éjszakára marad sátorozni azok részére 1100ft/fő / 2 nap. Ebben benne van a péntek és szombati Strandfürdő belépő és természetesen a sátorhely, az autó helye és a kemping szolgáltatás használata 2 nap 1 éjszakára.
Augusztus 1-jén egy igazán különleges rendezvényre, a Strandok éjszakájára kerül sor, amikor a Fürdő termálmedencéiben egészen reggelig lehet majd fürdőzni! 22.30-tól fellép Raul és Horváth Tamás, 00.30-tól pedig Majka és Curtis előadását hallgathatják meg a résztvevők. A helyszínen lesz büfé és koktélkészítés, és az aznapi fürdőbelépő érvényes az esti programokra is, valamint 19.00 óra után 650 Ft-ért lehet majd belépőt vásárolni.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

(x)

Categories: Aktuális, Főoldal-5