Ukrajnába nősült be a darabolós gyilkos

Ukrajnába nősült be a darabolós gyilkos

Ma Sergiu Florea, a csak darabolós gyilkos néven közismert személy elítélt az aradi fegyházban házasságot kötött a 22 esztendős Ina Kalioglo ukrán állampolgárral, az eseményen pedig csak a két hivatalos tanú vehetett részt, rokonokat nem engedtek be. A házasság lebonyolítását a főként börtönökre specializálódott, neoprotestáns „Iozsef Jótékonysági Alapítvány (Fundaţia de Binefacere Iozsef) vállalta magára, ennek elnöke, Iosif Siminiuc kísérte el az arát, aki egyébként állítólag Vajdahunyadon lakik albérletben. A ceremónia végeztével Siminiuc hazakísérte az újdonsült feleséget. A Mediafax információi szerint Florea és Kalioglo három évvel ezelőtt ismerkedett meg egy keresztény újság hasábjain keresztül, amelyben a hölgy cikkeket közölt, Florea pedig írt neki. Az alapítvány szerint a hölgy visszatér Ukrajnába – itt már ellentmondás van a vajdahunyadi albérlettel kapcsolatban –, s nem akar a házasságon keresztül letelepedési engedély szerezni Romániában, kérdés persze, hogy ezt ki hiszi el neki.
A dolog pikantériája, hogy az ifjú pár pechére nem tudott élni a törvény adta 48 órás együttléttel, mert az aradi fegyház „szerelmi szobáját” már korábban betáblázták, s nekik már nem tudtak „rést” szorítani.
Carmen Bejant és Sergiu Floreát 2010-ben fejenként és jogerősen 20 év letöltendő börtönre ítélték, mert meggyilkoltak, majd feltrancsíroztak egy férfit.

(Fotó: Sergiu Florea – bzc.ro felvétele)

Categories: Aktuális, Slider