Szombaton utolsó forduló: Vajdahunyad-UTA

Szombaton utolsó forduló: Vajdahunyad-UTA

A Kisbecskerek ellenében hazai pályán elhullajtott két pont miatt nem nyalogatják sebeiket a klubnál, az öltözőben és azon kívül is jó a hangulat, kapcsolat a játékosok között, derült ki ma délben a kincstári optimizmussal vastagon bekent sajtótájékoztatón. Az őszi menetelés utolsó fordulójában a FC UTA szombaton 14.00 órától az egykoron sokkal szebb napokat megélt Vajdahunyad otthonába látogat, s a cél, természetesen, mint mindig a három pont megszerzése. Rossz ómen, hogy a vendéglátók győztes, idegenbeli kiruccanást követően lépnek pályára az aradiak ellen. Ami a keretet illeti, Varga felfüggesztve a két sárga lapja miatt, Bodea belázasodott az éjjel, játéka kérdéses.
Az UTA egyik fő riválisa, a Borossebes holnap, pénteken Lugoson játszik.
Nagy Roland vezetőedző ma elmondta, nem érdekli a többi csapat meccse, csak saját játékukkal foglalkoznak. És egyébként mindegy, hol végeznek most a tabellán, a lényeg a tavaszi szereplés.
A csapat vasárnaptól nem vonul pihenőre, a klub december 20-ig akarja „életben tartani” őket barátságos meccsek szervezésével. Tény, a november 21-i, nagyon korai hivatalos évadzárás egyetlen csapatnak sem tesz jót.

Categories: Slider, Sport