Szeretettel várjuk Füzesgyarmatra az októberi hosszú hétvégén!

Szeretettel várjuk Füzesgyarmatra az októberi hosszú hétvégén!

Sok színes élményben lehet része azoknak a vendégeinknek, akik október 23-26. között Füzesgyarmatra látogatnak. A Kastélypark Fürdővel szemben elhelyezkedő Tourinform Körös-Sárrét Iroda munkatársai készségesen segítenek a szálláskeresésben és egynapos programcsomagok összeállításában is.

Egy kis ízelítő a lehetőségekből: bármely napon látogatható a térségben egyedülálló Állatpark és Vadfarm, ahol a helyi kedvencek mellett a világ távoli részein élő őshonos állatok is testközelből figyelhetők meg. Akik érdeklődnek a lovas sportok iránt, felkereshetik a településen működő lovas tanyák egyikét, és érdemes megtekinteni a világszerte elismert Galambos hintókészítő műhelyt is. A múlt emlékei csodálhatók meg a Tájházban, a Szitás Erzsébet Képtárban és a Tűzoltógyűjtemény épületében. Az aktív pihenés kedvelői a Tourinform irodában kölcsönözhető kerékpárral, vagy akár bringóhintón is felfedezhetik a környéket.

Ha Füzesgyarmaton jár, semmiképpen ne hagyja ki a fürdőzést a „Sárrét Gyöngye” elnevezésű gyógyvízben, amelynek egyedülálló ásványi anyag összetétele számos betegséget enyhít. A településre érkező vendégek számára sok családias légkörű vendégház kínál szálláslehetőséget.

Szeretnénk tájékoztatni a kedves Olvasókat, hogy a füzesgyarmati Tourinform Körös-Sárrét Iroda az október 23-i ünnepi hétvégén nyitva tart: október 23-24-25-én (csütörtök, péntek, szombat) 9.00-17.00 óráig, 26-án (vasárnap)9.00-16.00 óráig.

Ezen a hétvégén ugyanúgy, mint munkanapokon az iroda minden szolgáltatásával ügyfelei rendelkezésére áll. Betérő vendégeink értesülhetnek az aktuális turisztikai információkról és rendezvényekről, vihetnek az ország minden részét bemutató kiadványokból, hirdethetnek az országszerte megjelenő Szuperinfó újságban, és jegyeket is vásárolhatnak a Szarvasi Vízi Színház és a békéscsabai Jókai Színház előadásaira. Az iroda munkatársai örömmel segítenek a térségbe érkező turistáknak akár egynapos programcsomagok összeállításában is.

Szeretettel hívjuk, várjuk, nézzen be hozzánk, ha erre jár!

Látogasson el Füzesgyarmatra, legyen a vendégünk!

(Tourinform Körös-Sárrét Iroda, Füzesgyarmat)

(x)

693

Categories: Életstílus, Főoldal-5